Cxense Display

Søker arrangører til regionale mesterskap i kaffekunst

Neste NM i kaffekunst avholdes i mars 2018. Nå søker SCA Norway arrangører som vil avholde regionale mesterskap (RM).

Disse må gjennomføres innen 31. januar 2018, og frist for å melde sin interesse er 1. september 2017.

– Vi ønsker å spre kunnskap og inspirere alle til å lage god kaffe. Derfor søker vi arrangører som tenker kreativt når de inviterer til RM, sier Marit Lynes, nasjonal koordinator i SCA Norway.

I konkurransen oppfordres alle til å delta, både baristaer fra de mest profilerte kaffebarene, men og også de som kanskje trenger større kunnskap og inspirasjon for å lage enda bedre kaffe, understreker Marit.

For å gjøre terskelen lavest mulig, har SCA i år fjernet deltakeravgift for RM. Det er ikke krav om medlemskap i SCA for å delta i RM. For å delta i NM er medlemskap derimot obligatorisk.

Det skal avholdes RM i både Classic Barista og Brewers Cup. Kvalifisering gjennom RM er obligatorisk for deltagere i disse grenene under NM 2018. Derfor ønsker SCA at det arrangeres konkurranse i begge grener. Arrangementet kan gå over 1 eller 2 dager.

SCA ønsker at mesterskap blir arrangert i alle de største byene i Norge, men det er viktig at arrangørene rundt om i landet er mest mulig selvhjulpne. I utgangspunktet betyr det at man i hver region må stille med upartiske dommere. Blir dette vanskelig vil SCA sentralt hjelpe med å løse utfordringen.

Les mer om NM i kaffekunst her.

Relaterte artikler