Cxense Display

Seks år med Rosa Sløyfe har gitt 18 millioner til kreftsaken

I år var det Circle K Strandtorget, Lillehmmer i Oppland som samlet inn det høyeste enkeltbeløpet, her representert ved noen av medarbeiderne – i bilvasken. Foto fra Instagram.

I hele oktober har Circle K-stasjonene igjen solgt bilvasker, kaffe og andre varer til inntekt for Rosa Sløyfe-aksjonen. Over de seks årene kjeden har hatt aksjonen har stasjonskunder over hele landet donert over 18 millioner kroner.

– Jeg er kjempestolt. Kundene våre har vist en fantastisk givervilje, og våre forhandlere og stasjonsmedarbeidere har stått på for å samle inn mest mulig penger til Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon, sier Christoffer Sundby, norgessjef i Circle K.

Også i år har kreativiteten boblet på mange stasjoner. Flere steder har de ansatte hengt opp klessnorer med bh-er, arrangert lykkehjul, laget rosapyntet bakverk og til og med farget håret rosa for å skape blest rundt aksjonen.

– Engasjementet har vært rekordhøyt i år. Kampen mot brystkreft er noe som engasjerer oss veldig. De fleste kjenner noen som har hatt brystkreft, og vi opplever at både stasjonsdriverne, de ansatte og kundene ønsker Rosa Sløyfe-aksjonen velkommen hvert år, sier Sundby.

Er blant de som gir mest

I flere år har Circle K-kundene vært blant landets største bidragsytere til Rosa Sløyfe. De 4,3 millioner kronene som er samlet inn i år går til forskning på senskader etter brystkreftbehandling.

Kundene har støttet årets aksjon ved å kjøpe bilvask, kaffe i rosa kopp, veganmuffins, refleks og rosa spylervæske.

Circle K Strandtorget i Lillehammer. (Arkivfoto: Karine H. Henriksen)

Circle K Strandtorget i særklasse

I år var det Circle K Strandtorget på Lillehammer som samlet inn det høyeste enkeltbeløpet gjennom kampanjeperioden; nesten 100 000 kroner.

På plassene bak følger Circle K Lura, Circle K Elverum, Circle K Dombås og Circle K Åmot, som alle samlet inn over 50 000 kroner hver.

Akershus er det fylket der Circle K-kundene har donert mest til Rosa Sløyfe-aksjonen i år, etterfulgt av Buskerud, Rogaland, Oppland og Hedmark.