Cxense Display

Om oss

Magasinet Convenience og convenience.no setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker, og det har vi gjort i over 20 år.

Med en solid posisjon i bransjen, dekker vi alt av stoffområder der hvor matserveringen og dagligvarehandelen smelter sammen i convenience stores, kall det gjerne C-stores, eller servicehandelen på norsk. I all hovedsak handler det om å betjene hektiske mennesker som ønsker en bekvemmelig og behagelig hverdag, selv om de ikke rekker å lage maten selv. Mat må vi ha!

Våre artikler og reportasjer setter fokus på trender og utvikling av gode driftskonsepter, suksess-historier, praktiske løsninger i butikk eller kaffebaren, økonomi, bemanning, produkt- og bransjenytt fra inn- og utland.

I tillegg byr vi gode råd og tips til hvordan du  på beste måte kan møte og tilfredsstille travle mennesker – som stadig er på farten.

Magasinet Convenience går ut til hele conveniencebransjen. Det vil si; store og små kiosker, små-restauranter, kaffebarer, kafeer, bakerier, dinere, bensinstasjoner, gatekjøkkener og street food-aktører. Kort fortalt; vi går ut til alle de om serverer mat og drikke til kundene – uten at de nødvendigvis dekker på med hvite damaskduker.

Har du gode tips til saker vi bør ta tak i, send oss gjerne en e-post.

Redaktør for Convenience og convenience.no;

Karine Hildonen Henriksen
Telefon +47 971 744 69
E-post: karine@askmedia.no

Karine H. Henriksen har 23 års erfaring i fra ulike medier i Norge. Hun har blant annet lang fartstid i fagpressen, og har tidligere jobbet med raske nyheter i avis og dyptgående reportasjer i ukepressen. De siste årene har hun vært journalist i Personal og Ledelse, og redaktør for nettsiden ledernett.no. Henriksen er utdannet journalist ved HIO og medierådgiver ved Handelshøyskolen BI.


Vil du ekspandere?

Conveniencebransjen er på offensiven og kaprer stadig nye kundegrupper.  Vil du sikre deg oppmerksomhet i  dette markedet, ta kontakt med vår annonseavdeling.

Annonsesjef:

Annonseansvarlig

Elisabeth Sjørbotten
Telefon: +47 950 77 165
E-post: elisabeth@askmedia.no


Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre