Cxense Display

Nyåpning av Shell Lillestrøm

Fredag 10. august er det offisiell åpning av Shell Lillestrøm. Stasjonen er et viktig samlingspunkt i Lillestrøm sentrum, og nå har også denne stasjonen blitt oppgradert til det nye butikkonseptet til Shell.

– Vi tror og håper at våre kunder vil oppleve at stasjonen har blitt et hyggelig sted for å ta en pause i en hektisk hverdag, sier retailer Phillip Nguyen.

– Med nye sittegrupper håper jeg våre kunder vil ta turen innom oss, enda oftere enn før.

I den nye butikken har Shell sitt matkonsept fått en fremtredende plass i nye og større matdisker. Dette konseptet fokuserer på de gode norske råvarene som viktige ingredienser i den maten som produseres fersk, på stasjonen.

Shell Lillestrøm har gjennomgått en stor forvandling: Blant annet har de fått nytt tak, sittegrupper, større matdisker og en helt ny fargepalett. I tillegg til de store oppgraderingene inne i butikken, ble også bilvaskemaskinen oppgradert denne uken.

– På fredag har vi offisiell gjenåpning av Shell Lillestrøm klokken 11,45, og vi håper at mange kunder tar turen innom oss på selve åpningen, men også i tiden som kommer! Alt ligger til rette for en god handleopplevelse, avslutter Nguyen.

 

Relaterte artikler