Cxense Display

MIX Måløy ble Årets MIX butikk

Det var MIX Måløy som gikk av med seieren. Her mottar Shwana Raoof og Shno Fatah prisen fra konferansier, inspirator og humørspreder Alex Rosén. (Foto: Knut Meiner)

Det var stor stemning under Mixivalen lørdag kveld da Årets MIX butikk ble kåret. MIX Måløy gikk helt til topps. Se bildene fra Mixivalen her.

Tema Dagens Ungdom: Med Svein Erik Alstad-Evjen i Russedress- illustrerer tema på MIXIVAL – «Dagens Ungdom». Dette er live-versjon på scenen av youtube-filmen som MIX brukte i markedsføringen i sommer – med parodi på en klassisk «russelåt». Filmen er vist hele 432.000 ganger på Youtube, og har i tillegg ca 200.000 avspillinger på Spotify. (Foto: Knut Meiner)

I helgen var rundt 350 kjøpmenn, medarbeidere og leverandører samlet til MIX-kjedens årlige happening ved Gardermoen. Tematikken var «Dagens Ungdom», og stemningen var høy. Lørdag ble både butikker og leverandører hedret.

Blant 142 profilerte butikker, var det tre nominerte og juryens begrunnelse var:

MIX JEKTA STORSENTER – TROMSØ

Øivind Snorre Vassbotn på MIX Jekta er en endringsvillig leder. Han er i konstant utvikling med sin butikk. Han passer på kostnader og sjekker lønnsomhet. Butikken er i konstant endring på vareutvalg etter lønnsomhet og trender. Med det har Øivind og hans team i 2017 oppnådd 78 prosent omsetningsvekst i varegruppen is og milkshake. Dette er en butikk med gjennomføringskraft!

MIX Måløy

Fra å ha vært en nedlagt bensinstasjon i Måløy har MIX’en blitt det største knutepunktet i byen. Med en kombinasjon av knallgod ledelse, gode produktvalg, gjennomføring av sentrale kampanjer og konsept og alltid grønn på anticimex, har dette resultert i en omsetningsvekst på 45,45 prosent. Og ikke nok med det; med et stort fokus på kundeservice, så trives kundene godt på MIX Måløy.

MIX Tex Pizza’n  – HALDEN

MIX TEX-Pizza’n har bygd opp en merkevare med pizza, og er blitt en destinasjon i Halden for dette. På tross av nye konkurrenter beholder de kundene, på grunn av gode produkter, god service og lokal markedsføring. I tillegg gjør de en fantastisk jobb med milkshake, med en dobling av omsetningen fra 2016. Selv med en omsetning som gjør dem til en av de fem største Mix-butikker i landet, greide de i 2017 å få til en vekst på 3,33 prosent. I tillegg kan de nyte en bruttofortjeneste på 53,47 prosent, så da snakker vi ikke småtteri.

ÅRETS MIX-BUTIKK 2017

Det var MIX Måløy som gikk av med seieren i 2018. Her gratuleres prisvinnerne av MIX-sjefen Svein Erik Alstad Evjen. (Foto: Knut Meiner)

Tidligere på dagen ble det og kåret flere prisvinnnere blant MIX-butikkene.

ÅRETS KJØPMANNSVENN

Gitte Waaler ved MIX Amfi Eidsvoll ble kåret til Årets Kjøpmannsvenn 2017. (Foto: Karine H. Henriksen)

ÅRETS MIN MIX

MIX Tex Pizza’n ble vant prisen Min MIX 2017. (Foto: Karine H. Henriksen)

MIX Nettverk 2017

MIX Stanghjørnet gikk av med seieren i MIX Nettverk, kåret av Norsk Tipping. (Foto: Karine H. Henriksen)

 BILDEGALLERI MIXIVALEN 2018

(Alle foto: Karine H. Henriksen)

Denne bildekrusellen krever javaskript.


Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

Relaterte artikler