Cxense Display

Max åpnet ved Værnes Lufthavn

Den 6. november åpnet Max Hamburger sin sjette restaurant i Norge på Værnes Lufthavn utenfor Trondheim.  Dette er den første restauranten de åpner nord for Jotunheimen her til lands. Den nye restauranten på Værnes er en franchise og drives av SSP.

Max-restauranten på Værnes er den sjette i Norge. Fra før har de en restaurant på Sola flyplass utenfor Stavanger, i Lier, på Egertorget og Grønland i Oslo, samt en restaurant på Ringsaker.

– Vår langsiktige plan er å åpne 40 -50 restauranter i Norge, forteller Richard Bergfors, VD i Max Burgers.
– Nå er vi endelig i Trøndelag, og vi gleder oss til å tilby både lokale og tilreisende et velsmakende måltid, avslutter han.

Restaurantsjef Brede Gjestvang fra SSP gleder seg til åpning:
–  Vi driver allerede en restaurant på Sola Lufthavn som vi er svært fornøyd med. Nå er vi i gang med Max restaurant nummer to, og jeg gleder meg til å selge Norges beste burgere til reisende, til og fra Trøndelag, forteller han.

Per i dag er det ansatt 18 personer som skal jobbe i restauranten, men Gjestvang utelukker ikke flere ansettelser.
– Vi ser etter dyktige medarbeidere hele tiden, røper han.

SSP er en av verdens ledende restaurantaktører på flyplasser og jernbanestasjoner. Max samarbeider allerede med SSP som franchisetakere på Göteborg Landvetter Airport.

Max-restauranten har 54 sitteplasser og ligger rett etter security check-in, og åpnet offisielt 6. november klokken 11.00. Hamburgerkjeden ønsker både førstegangsreisende og globetrottere hjertelig velkommen.

Relaterte artikler