Cxense Display

Hva har jeg lyst på i dag?

LEDER: «Tidligere handlet det om å slukke sulten i en faderlig fart, eller å fylle på tanken. Nå handler det om hva du virkelig vil spise, og hvor du vil nyte den gode atmosfæren.»

(Illuatrsjonsfoto: yayimages.com)

Denne lederartikkelen er hentet fra FastFood 4/2017.

Det skjer en rivende utvikling i hele bransjen! Med et falkeblikk på hvordan kundene oppfatter butikken, blir valg av konsept, mat, innredning og utstyr uhyre viktig. I denne utgaven får du vite mer om hva de store aktørene i bransjen gjør for å betjene kundene, både på en mer effektiv måte, men også hva de gjør for å tiltrekke seg nye kundegrupper.

Shell Svinesund har i høysesongen om lag 10 000 kunder innom i uken. Deres konsept fokuserer på den nordiske stilen i hyggelige og rolige omgivelser, der kunden kan nyte ferske bakervarer, nysmurte bagetter og norske matpakker.

I Sortland har YX Sigerfjord rettet blikket over dammen og gått for en gjennomført amerikansk diner. På menyen står saftige og velsmakende burgere, kombinert med gode norske tradisjonsmiddager. Antall besøkende har eksplodert etter nyåpningen.

Circle K ved Økern i Oslo har gått i en annen retning. De satser stort på meksikansk mat. Som en av fem teststasjoner, skal de finne ut hva kundene virkelig vil ha av mat når de er på farten. – Kundene blir vinnerne når hurtigmatleverandørene i Norge oppgraderer sine tilbud, sier Christoffer Sundby i Circle K.

Siste tilskudd for kebab-elskere, er det nye flaggskipet til Bislett Kebab House ved Kalbakken i Oslo. Med sine 800 kvadratmeter har de nylig åpnet det som trolig er landets største spisested i for de som sverger til kebab. Hele 1600 kunder sto i kø for å få seg en smakebit på åpningsdagen.

Det nasjonale mesterskapet i Sunn Fastfood har befestet seg som en årlig begivenhet. På Matstreif i september skal ny vinner kåres. Fjorårets vinner, Anne-Lise Sørensen, deler noen av sine hemmeligheter på side 26.

Kundenes valgmuligheter blir stadig større, og da er det ikke så rart at man tenker; Hva har jeg lyst på i dag? Tidligere handlet det om å slukke sulten i en faderlig fart, eller å fylle på tanken. Nå
handler det om hva du virkelig vil spise, og hvor du vil nyte den gode atmosfæren. Et skikkelig løft for hele bransjen.

Bon appetitt!

Karine Hildonen Henriksen
Redaktør

Les mer om FastFood nummer 4/2017 her


FastFood kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre