Cxense Display

Lucky Bowl kåret til Årets kunde

Lucky Bowl ble Årets kunde i ASKO Servering. Rune Skandsen t.v. og Eimund Tharaldsen mottok prisen på vegne av kjeden.

På ASKO Servering og NorgesGruppens kunde- og leverandørdager ble restaurantkjeden Lucky Bowl kåret til Årets kunde, i konkurranse med Hunderfossen familiepark og reiselivsdestinasjonen Hamn i Senja.

Begrunnelsen for pristildelingen er blant annet at vinneren har fin utvikling og god drift, er et samlingspunkt i nærmiljøet, er innovativ og har lojalitet til avtaler.

Årets leverandør

I kategorien Årets leverandør ble BAXT vinneren, i skarp konkurranse med Ådne Espeland/Jæder og Haugen-Gruppen. Juryens begrunnelse for tildelingen av prisen er blant annet at leverandøren utmerker seg med en god forståelse for drift ute hos kundene, er gode på samarbeid og har høy kompetanse. Videre er leverandøren dyktig på innovasjon og gir god og riktig informasjon om sin produktportefølje.

Årets leverandør ble BAXT. Åge Thomassen t.v., Merete Strand og Marius Johannsen mottok prisen på vegne av selskapet.

Årets produkt

I kategorien Årets produkt, var det hard konkurranse mellom Philly Steak fra Slåtto, Krydderblandinger uten salt fra Santa Maria og Oumph fra Food for progress Scandinavia. Av disse ble Oumph utpekt som vinner. I begrunnelsen for dette valget, sier juryen blant annet følgende:
«Dette er en reell nyhet som treffer på mange viktige punkter for innovasjon. Dette produktet har hatt en jevn og høy vekst siden lanseringen, og har bred appell på kjede- og kundenivå.»

Oumph fra Food for progress Scandinavia ble Årets produkt. En glad Carl Montelius mottok prisen.

Årets utfordrerpris
I denne kategorien gikk Rørosmeieriet av med seieren. Dette er en leverandør som satser på kvalitet og gode produkter, og som tør å utfordre i et marked med få og store leverandører. Årets utfordrer tar også miljøutfordringene på alvor og jobber mye med bærekraftige alternativer og økologi.

En glad Linn Funda Nygård mottok Årets utfordrerpris som denne gang gikk til Rørosmeieriet.


Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Relaterte artikler