Cxense Display

Kenneth Fredriksen er ny toppskjef for Findus Norge

Kenneth Fredriksen er nyansatt administrerende direktør for Findus Norge fra og med oktober 2017. Fredriksen har allerede hatt konstituert stilling siste halvåret.

Han har et sterkt fokus på skape kategorivekst og bidra til økt fiske- og grønnsaksvolum for den norske befolkningen. Findus har derfor underskrevet Helsedirektoratets Nasjonale handlingsplan for bedre kosthold og god helse.

Fredriksen har en sterk bakgrunn fra dagligvarebransjen, blant annet som tidligere administrerende direktør for både Cloetta og Haribo Norge. Fredriksen brenner for Findus sine kvalitetsprodukter, og er svært opptatt av å gi nordmenn sunne og gode måltidsløsninger. Han lover et sterkt fokus på bærekraft fra Findus Norge og et tett samarbeid med sine kunder på veien videre.

Findus Norge AS er landets ledende næringsmiddelselskap innen dypfryst mat. Sortimentet består av dypfryst fisk, ferdigretter, grønnsaker, wok, poteter, kaker, og bær.  Selskapet  har idag ca 300 ansatte, og omsetter for ca. 1,3 milliarder kroner. Hovedkontoret til Findus Norge ligger i Asker og virksomheten har fabrikker på Hedrum ved Larvik og i Tønsberg. Her produseres en stor del av Findus-produktene som selges i Norge.