Cxense Display

Jakter små tomter til nytt kubekonsept

Selskapet Triple3Invest AS jakter tomter på 20 kvadratmeter for å oppføre kuber på gateplan med plug-and-play-teknologi for sushi, hamburger, kaffe, iskrem og en rekke andre konsepter.

– Kubene kan brukes til ca. 50 ulike formål. All innmaten kan byttes ut, slik at man kan gå fra sushi til burger på 48 timer, sier daglig leder Christer Olafsson i Triple3Invest AS til estatenyheter.no.

Selskapet har fått rettighetene til det franske konseptet Teokubo i Skandinavia, og har blant annet kontaktet Plan- og bygningsetaten i Oslo med forespørsel om leie av plass. I første omgang ønsker selskapet å leie 20 kvadratmeter grunnflate i for eksempel Spikersuppa (hvor Kaffebrenneriet allerede er etablert med en tilsvarende installasjon), på Rådhusplassen eller Jernbanetorget.

De nye kubene er ikke foodtrucks, men settes opp som permamente installasjoner som trenger tilgang på vann og avløp. Nå søker selskapet, som selv skal ansette folk og drifte kubene,  eiendommer både hos private og offentlige aktører, både innendørs og utendørs. Olafsson tror det er et potensial for å sette opp 100 av disse kubene i Norge.

Olafsson sier til etstatenyheter.no at kubene enkelte steder han ha ulikt tilbud ut fra sesong. På Rådhusplassen kan det for eksempel være salg av iskrem om sommeren og hamburgere i den kalde delen av året. I tillegg til å drifte egne kuber, vil Triple3Invest tilby utleie.

(Kilde: estatenyheter.no)