Fra BAMA til TINE

Cris Dante Ferguson. (FOTO: KARINE HILDONEN HENRIKSEN)

Etter åtte år i BAMA har Cris Dante Ferguson gått fra stillingen som markedssjef for servicehandel i BAMA til TINE.

I BAMA har hun gjennom åtte år hatt ansvar for å få frem nye sunne alternativer for folk i farten. Hun har tidligere drevet egen business i Dubai, og har alltid hatt en stor lidenskap for å jobbe frem sterke merkevarer og nye produkter.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver som merkeutvikler i TINE, ikke minst siden jeg fortsatt har en stor «passion» for å jobbe med sterke brands. Dette er en drømmemulighet for meg, og jeg gleder meg til nye kolleger, ikke minst også til å jobbe med mat, merkevarer og helse, sier hun til Convenience.

Ferguson startet i TINE den 3. desember 2018.

 

Relaterte artikler