Cxense Display

Fortsetter satsningen på spiseklare mellommåltider

– Fjordland har hentet inspirasjon fra utlandet i utviklingen av LITT MAT, en ny serie spiseklare mellommåltider som skal nytes kalde. De smaksrike rettene passer perfekt for alle som trenger litt smart påfyll i en hektisk hverdag, sier markedssjef Ellen Molstad Dale.

Smoothie Bowl, er en trendy og spiseklar nyhet, basert på 100 % frukt og bær, med knasende sprø granolatopping. Nå lanseres serien med smakfulle og rene blandinger av frukt og bær, som skal spises med skje. Granolablandingen, med tørkede blåbær og jordbær, og skje følger med i lokket.

Frukt er det mest brukte mellommåltidet i Norge (Ipsos 2017), og noe myndighetene oppfordrer alle til å spise mer av.

– Fjordland ønsker å øke utvalget av praktiske og fornuftige alternativer på farten, sier Molstad Dale.

Smoothie Bowl vil gjøre det enklere å nyte et fiberrikt frukt- og bærmåltid på farten. Litt Mat Smoothie Bowl lanseres i tre varianter; Rød: Jordbær, mango, appelsin og banan, Blå: Blåbær, jordbær, eple og banan, og Gul: Mango, ananas, banan og ingefær.

Flere grønne alternativer

Litt Mat Salater, er en serie spiseklare salater tilpasset et mellommåltid, som skal nytes kalde. Salatrettene inneholder naturlige råvarer og spennende kombinasjoner av korn, bønner, linser og grønnsaker, i tillegg til dressinger som løfter frem smakene. Gaffel følger med.

Rettene er velegnet for vegetarianere, og enkelte er også tilpasset veganere. Salatene har et lavt innhold av mettet fett, i tråd med retningslinjene fra Helsedirektoratet.

I tillegg til variantene som er i handelen allerede (Thaisalat og Pastasalat), lanserer Fjordland to nye varianter som begge er veganske:
Byggsalat, inspirert av nordiske råvarer, og Bønnesalat med quinoa, inspirert av råvarer og smaker fra Mexico.

Byggsalat inneholder bl.a. bygg, spelt, havre, gulrot, fennikel, gresskar, sjalottløk og timian. En frisk epledressing følger med.

Bønnesalat med quinoa, inneholder bl.a. fire ulike typer bønner, quinoa, mais, paprika, sjalottløk og koriander. En smakfull avokadodressing med hele 64 % avokado følger med.

Relaterte artikler