foodora ringer julen inn med syv slag

Foto: foodora Norway

I hele desember kan du bestille foodoras syv slag til jul hjem. Sammen med sine partnerrestauranter har matleveringstjenesten laget syv juleinspirerte retter som vil være tilgjengelig på foodora-menyen i desember. Sushi-snøball, og burger med ribbe er bare noe av det de vil tilby.

Camilla Kildal i foodora. (Foto: Karine H. Henriksen)

– Vi er utrolig stolte av å samarbeide med så dyktige og kreative partnere. Det er viktig for oss å kunne tilby kunden det lille ekstra, også i julestria. Slike samarbeid har mye å si for suksessen vi skaper sammen, sier markedssjef i foodora Norge, Camilla Kildal.

På menyen står blant annet sushi i julens farger og byens første sushi-snøball. Restauranten Sumo på Solli plass har latt seg inspirere av sushi-trenden hvor risen er formet som en ball. Med dette har de skapt en sushi-snøball toppet med tunfisk.

Hvis du vil smake noe helt annet, har Tacos El Brujo hentet frem retten tamales – en populær julerett fra Mexicos streetfood-scene. Hver tamales er pakket inn som en gave, med smakfullt tacofyll.

– Torsdag 30/11 lanserte vi rettene på vårt eget kundearrangement, og lot folk få teste de syv slagene. Dette ble det julestemning av, og nå håper vi flere vil bestille en smak av jul fra oss, sier Kildal.

Foto: foodora Norway

To andre restaurantene som har laget egen julerett er Rent Mel Bakeri & Pizzeria og Burger Bar. Rent Mel har brukt mer tradisjonelle ingredienser, med ribbe fra Ask gård, kålrotsaus, rødkål og sesongens tyttebær. Burger Bar har valgt samme retning på sin rett, en burger med ribbe, ølsennep, syltet rødkål, epleskiver og eplemajones.

Alle rettene kan du bestille fra foodora.no i hele desember.

Relaterte artikler