Cxense Display

foodora lanserer kaffe pick-up

Fra i dag kan du bestille kaffe, hvetebakst, frokost- og lunsjretter via app, og hente bestillingen i kaféen når den er klar. Tilbudet gjelder alle hverdager fra kl 07.00 til kaféens stengetid. 23 kaféer er med på satsning, og det er matleveringstjenesten foodora som står bak.


– Forbrukervaner endrer seg hele tiden, og vi vet at apper stadig blir en større del av hverdagen, sier Carl Tengberg, daglig leder av foodora Norge.

– Da skulle det bare mangle at vi kan tilby en løsning som tillater våre kunder i Oslo å bruke foodora-appen når de skal hente kaffe, frokost eller lunsj på sin lokale kafé.

Kaffe pick-up vil også være tilgjengelig i helger, men da følger kaféens egne åpningstider. Noen av kaféene som er tilgjengelig i foodoras plattform er Starbucks, Fuglen, Steam Kaffebar, Stockfleths Vestbanen og Godt Brød.

– Vi i Godt Brød Norge digger både kaffe, app og boller, derfor tror vi at et samarbeid med foodora blir skikkelig kult og lærerikt, sier Kristin Larsen, markedssjef i Godt Brød Norge.

– Vi gleder oss til å servere nytraktet økologisk kaffe og øko boller, legger Larsen til.

Carl Tengberg, daglig leder av foodora Norge. (Foto: Karine H. Henriksen)

Både bestilling og betaling skjer via foodoras egen app, og man kan selv angi hentetidspunkt når bestilling legges inn. Dette gjør at kunden ikke trenger å bruke dyrebar tid i kaféen når kaffen skal nytes et annet sted. Du henter den enkelt hos baristaen.

– Vi gleder oss stort over de kaféene vi har inngått samarbeid med, og tror at kaffe pick-up kan forenkle mange travle hverdager for våre felles kunder, avslutter Carl Tengberg.

Relaterte artikler