Cxense Display

FastFood 4/2017 er ute nå

NYTT NUMMER: I juni fikk Shell Svinesund en ny og topp moderne stasjon. Valg av riktig utstyr har stått sentralt for å møte kundenes behov for mat på farten, men også for å effektivisere hverdagen til de ansatte. Her får du noen små smakebiter av hva du kan lese mer om i høstens første utgave.

Papirutgaven av FastFood kommer ut seks ganger i året. I utgave 4/2017 kan du lese om følgende:

Leder

Hva har jeg lyst på i dag?
«Tidligere handlet det om å slukke sulten i en faderlig fart, eller å fylle på tanken. Nå handler det om hva du virkelig vil spise, og hvor du vil nyte den gode atmosfæren.»
Les lederartikkelen her


TEMA: INNREDNING og UTSTYR

Rigger for variert og effektiv matservering
I juni fikk Shell Svinesund en ny og topp moderne stasjon. Valg av riktig utstyr har stått sentralt for å møte kundenes behov for mat på farten, men også for å effektivisere hverdagen til de ansatte.

Når Shell fortløpende oppgraderer sine stasjoner i Norge til nytt og mer moderne design, skrelles butikkene ned til beinet. Målet er å øke kapasiteten på matproduksjon, gi flere valgmuligheter til kundene, samtidig som eksponeringen fremstår som delikat.

– Det gjør vi for å være rigget for den etterspørselen av mat som vi vet vil komme i fremtiden, sier Erlend Føleide, driftssjef i ST1/Shell.

Så langt har 15 stasjoner fått ny drakt. Alle de resterende selskapseide stasjonene, totalt 143 stykker, skal også bygges om.

Circle K satser på meksikansk, fersksmurt og sunn mat

Christoffer Sundby og Tor Jørgen Kramperud Arnesen fra Flying Culinary Curcus.

I midten av juni lanserte Circle K sin nye matsatsing på Økern i Oslo.

I samarbeid med kokkene i Flying Culinary Circus, skal fem stasjoner utrustes med den nye matsatsingen de neste månedene. Først ut er Circle K Økern, som tidligere i år også ble landets første bensinstasjon med solceller på taket

– Fremtidens kunder vinnes med den beste maten og den beste kundeopplevelsen. Vi skal sprenge alle grenser for hva det er mulig å servere på en bensinstasjon, sier markedsdirektør og påtroppende norgessjef, Christoffer Sundby.

Gjør suksess med amerikansk diner
Våren 2017 har YX Sigerfjord bygd ut en helt ny amerikansk diner med plass til 72 gjester. Med ny skjenkebevilling er det duket for ytterligere vekst i middagstilbudet til den lokale bensinstasjonen i Sortland.

– Etter flere år med vekst i matsalget, begynte det å stagnere litt. Da er tiden inne for å vurdere hva man gjør videre for å sikre ytterligere vekst. Vårt valg falt på å bygge en gjennomført amerikansk diner, sier stasjonseier Børre Ellingsen.

Det har vist seg å være en meget god investering.
– Etter at vi åpnet dineren, har salg av mat gått rett til værs, smiler han.

(Foto: Karine H. Henriksen)

50-tallsinspirert
På Torshov i Oslo ligger en liten butikk som bugner av nostalgiske duppedingser for de som elsker tidsepoken fra 1950 opp til 1990-tallet.

I Norge har Hege Nylund agentur på Bel Air dinermøbler.

– Det er de ekte dinermøblene som har vært produsert i USA siden 50-tallet.

1600 i kø for gratis kebab
Den 13. juli åpnet Bislett Kebab House dørene for sitt nye flaggskip på 800 kvadratmeter. 1600 kunder sto i kø for å sikre seg en matbit under åpningen.

For 22 år siden åpnet Bislett Kebab House (BKH) sin første avdeling i Oslo. Det nye gigantiske spisestedet på Kalbakken, er det åttende i rekken. Gründer, Tariq Aziz, var tydelig takknemlig og stolt under åpningen.
– Hvem skulle trodd at vi etter 22 år skulle stå her med et spisested på 800 kvadratmeter?


LUNSJ MED ANNE-LISE E. SØRENSEN

– De sier jeg går med startnummer på brystet hele tiden
Anne-Lise E. Sørensen har drevet Patricias Gatekjøkken AS i Bardu i over 20 år. Den prisvinnende fast-food-dronningen stakk av med seieren i NM i Sunn Fastfood 2016. Tross liten plass i gatekjøkkenet, setter hun stadig nye omsetningsrekorder.

– I 2017 lander omsetningen trolig på rundt 9 millioner kroner, sier Anne-Lise Sørensen.
Med det kan hun konstatere at 2017 blir nok et nytt topp-år.


FASTE SIDER

Produkter
Flere sider med produktnyheter

Bransjenytt
Flere sider med bransjenyheter

Leverandørguide
Se nettutgaven her


 

I neste utgave setter vi fokus på påsmurt, baker- og konditorvarer. Du kan også lese mer om hvordan man lykkes med pizza-salg i stor skala. 

 

FastFood kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Relaterte artikler