Cxense Display

Ny Burger King på Kvadrat i Sandnes

burger-king-whopper-montering-bk

Fredag den 16.desember åpner Burger King ny restaurant på Kvadrat som ligger i Sandnes i Rogaland.

Det blir en stor restaurant med 108 sitteplasser. Restauranten ligger på Kvadrat, som er et av Norges største kjøpesentre, rett utenfor Sandnes og Stavanger. Åpningstidene er satt til mandag til fredag klokken 10-21 og lørdag klokken 10-19.

Rune Sandvik har det travelt med å åpne stadig nye Burger King. (Illustrasjonsfoto: Odd Henrik VaneboI

Rune Sandvik har det travelt med å åpne stadig nye Burger King. (Illustrasjonsfoto: Odd Henrik Vanebo)

– Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer 55 i Norge på Kvadrat i Sandnes. Vi er spesielt stolte av restauranten som blir den første av sitt slag i et helt nytt design – og ikke minst med å ha fått et samarbeid med teamet fra Burger King Stavanger, under ledelse av restaurantsjef Henry Flesjå, til å drifte den. Henry Flesjå og hans team og solide driftserfaring, vil sørge for gode gjesteopplevelser, sier Administrerende Direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Roger Sivertsen som også har lang driftserfaring fra Burger King Stavanger, vil starte som daglig leder fra og med 1. april 2017.

Restauranten blir bygget i en helt ny stil, som vi refererer til som 20/20 Prime. Dette blir den første restauranten i Norge som bygges i denne stilen – en stil som gir et moderne look med flere nye og tidsriktige løsninger. Dette er noe vi gleder oss til å vise fram.

Jeg og teamet mitt gleder oss stort til å åpne dørene på Burger King Kvadrat. Selv om jeg har jobbet i Burger King over mange år, er det spesielt spennende å starte en helt ny restaurant i et nytt miljø, sier daglig leder Henry Flesjå.

Restauranten vil ha i overkant av 20 medarbeidere totalt, fordelt på hel og deltid.