Cxense Display

BURGER KING åpnet ny restaurant på Slependen i Asker

(Arkivfoto: Karine Hildonen Henriksen)

Den 9. mars 2018 åpnet BURGER KING ny restaurant på Slependen i Asker kommune.

(Foto: Burger King)

I desember ble det kjent at McDonalds la ned sin avdeling på Slependen, etter 23 års drift. Nå har Burger King pusset opp lokalene og åpnet i helt ny drakt.

Restauranten har 65 sitteplasser inne og et stort fint lekerom for barna. Restauranten ligger i samme bygg som Meny på Slependen, ca 15 km fra Oslo og i nærheten av IKEA. Åpningstidene er satt til mandag til fredag klokken 10-23 lørdag 10-21 søndag 12-21.

Nummer 68 i rekken
– Det er med stor glede at vi nå åpner vår restaurant nummer 68 i Norge på Slependen. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å ha fått et dyktig team til å styre den. De vil sørge for gode gjesteopplevelser, sier Administrerende Direktør i King Food AS, Rune Sandvik.

Restauranten blir bygget i en helt ny stil – en stil som gir en moderne, varm og koselig atmosfære. Vi har også utrustet restauranten med betalingsautomater som gir gjestene våre en enkel og smidig bestilling – og betalings-opplevelse.

Burger King ved Sandvika Storsenter. (Foto: Karine Hildonen Henriksen)

Skal drifte to avdelinger
Hitham Enwia, som har flere års erfaring etter å ha driftet Burger King Sandvika, skal drive begge restaurantene videre og sier følgende om nyåpningen:

– Jeg og teamet mitt gleder oss stort til å åpne dørene på Burger King Slependen. Selv om jeg har jobbet i Burger King flere år, er det spesielt spennende å starte en ny restaurant her, og med det glede enda flere gjester.

Restauranten vil ha rundt 20 medarbeidere totalt, fordelt på hel og deltid. Noen vil komme fra Sandvika, mens andre er nye tilskudd til teamet.

Hitham, sammen med driftssjef Fredrik Pay, har satt sammen et godt team som skal jobbe på Burger King Slependen. Teamet har hatt god opplæring på andre restauranter, for å være klare til den store åpningsdagen.

(Pressemelding)


Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

Relaterte artikler