Cxense Display

Åpningsparty

Bandet LOVESHACK vil uten tvil by på god partystemning. (Foto: Svein Finneide)

Gå ikke glipp av messens åpningsparty den 7. februar klokken 18.30.

Per Engen, medlem av hovedkomiteen til SMAK 2017. (Foto: Karine H. Henriksen)

– Dette blir en sjelden anledning til å treffe bransjefolk og kolleger på den viktigste arenaen for serveringsnæringen i 2017, sier KAM i ASKO Servering og medlem av hovedkomiteen til SMAK 2017, Per Engen. Stemningen vil preges av en uformell setting, gode rammer for mingling og relasjonsbygging.

Street food

Partymaten serveres fra et utvalg food

– Vi bygger nå opp til Nordens største mat-messe. SMAK 2017 samler hele bransjen fra lokalprodusenter til verdenskjente merkevareleverandører. For oss som arrangør betyr det mye å tilføre besøkende både kompetanse og ikke minst inspirasjon, sier messegeneral og prosjektleder for SMAK 2017, Torill Engelberg. (Foto: Karine H. Henriksen)

trucks. Drikke er tilgjengelig fra pop up-barer som settes opp av ulike vin- og brennevinsimportører. På kveldens program står også en presentasjon av de nordiske deltakerne i konkurransen Nordic Chefs team Challenge. Den er ett av konkurransehøydepunktene på SMAK 2017, og som det er knyttet mye prestisje til.

Horecabransjens Ærespris

Andre høydepunkter for kvelden er utdelingen av horecabransjens Ærespris. I tillegg bys det opp til dans ledet av DJ’en som holder på frem til 19.30.

– Da entrer konferansier entrer scenen. Etter kveldens omtaler og kåringer, kommer bandet LOVESHACK på scenen, sier Engen.

Stemningen ventes å bli høy. Husk at selv om du er påmeldt messen, gir ikke det automatisk adgang til partyet. Påmelding skjer på SMAK’s egne nettsider.

Din partybillett koster kr 650. Billetten inkluderer street food, 3 drikkeenheter og god underholdning.

 

Lik og følg gjerne Fastfood på Facebook.

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev som kommer ut en gang i uken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterte artikler